top of page

Пиано

s198503374208898931_p12_i2_w1698.jpeg

Пианото несъмнено е един от най-важните и най-богатите по своите възможности инструменти. На него можете да изпълнявате както виртуозни и гръмки опуси, така и нежни и лирични пасажи, да постигнете голяма сила и емоционалност или красив, фин и чувствен звук. То може да бъде вашият основен концертен инструмент, но може да ви бъде и верен приятел при композиране и аранжиране.

То е един от най-често използваните инструменти за акомпанимент, на него можете да свирите хорови и оркестрови партитури, да си помагате при разучаване на вокални партии, в студиото то е ваш неизменен помощник при аранжиране и програмиране на нотен текст и още много, много неща.


То е един от инструментите, които развиват най-добре координацията и многогласното музикално мислене - моторните и слухови навици, които ще придобиете при свирене на пиано, могат да ви помогнат за много кратко време да овладеете и редица други инструменти.


В нашият курс учебният материал ще бъде съобразен с всеки един от вас индивидуално, в зависимост от вашето ниво, стилови предпочитания, творчески намерения и т.н. Можем да разучаваме както класически пианистичен репертоар, така и популярна музика, джаз, рок, фънк, блус, латино и др. Можете да се научите да акомпаниране по хармонична схема, да солирате и импровизирате, да свирите в група, както и да боравите със секвенсер и ритъмбокс.

bottom of page