top of page

Екип

Dani.JPG

Йордан Владев

Основател и ръководител на музикален център Art Libitum - композитор, мулти инструменталист и тонрежисьор. Автор е на много песни, пиеси за хор, оркестър и за различни инструментални състави, на електронна музика, песни за деца, фолклорни обработки, музика за филми, за балетни и театрални постановки, както и на много аранжименти за различни изпълнители. Концертирал е в много страни от Европа и Азия.

Работи с деца повече от 20 години. Композитор и музикален ръководител е и на Детска актьорска работилничка "Хлапета". Работил е също с различни други детски състави. Автор е на повече от 100 песни за деца, голяма част от които са издадени в четирите му авторски детски албума "Автобус-с хлапета" (2003), "Коледна бъркотевица" (2008) и "Различен" (2011) и "Малчугани" (2017). Също така е автор на музиката към 12 детски театрални спектакъла. Негови песни се изпълняват от различни детски музикални формации от цялата страна, включени са в компилации, мултимедийни проекти за деца, включително и в учебници по музика от 1 до 7 клас. Носител е на първи награди от конкурси и фестивали за детска музика, включително и от най-престижния конкурс за детска песен у нас "Сладкопойна чучулига", Бургас. Негови ученици многократно стават медалисти от национални и международни конкурси за изпълнители, някои от тях продължават образованието си в чужбина, а други вече имат своя музикална кариера.

Повече https://www.jordanvladev.com/

Таня Никлева

Таня Никлева е диригент на женски хор „Христина Морфова” към НЧ "Д-р Петър Берон-1926" (от 1996г.), създател и диригент на младежки смесен хор „Ave Musica” (от 1998г.). 
Завършила е музикалното училище в гр. Бургас със специалност «Флейта» и теоретичния факултет на музикалната академия в София със специалност «Хорово дирижиране». 
Преподавала е музика на деца от столични детски заведения (1997-2007). Има и 11-годишна практика като преподавател по хорово дирижиране в НМА «П. Владигеров» - София (1996-2007). 
Носител е на първа награда на първия Международен конкурс за млади хорови диригенти в Будапеща, Унгария (2001), както и на редица други награди от престижни международни конкурси и фестивали с ръководените от нея състави. 
Автор е на песни за деца, аранжименти и обработки на вокална и инструментална музика.
Концертира активно в България, Франция, Австрия, Чехия, Словакия, Унгария, Белгия, Гърция, Македония, Полша, Румъния, Турция и Сърбия. 
Канена е за член на жури, в селекционна комисия и като основен координатор на различни национални и международни музикални форуми, фестивали и концертни събития.
Член е на Сдружение «Арт кръг «Импулси» - София.

В Музикален център Art Libitum преподава пиано, пеене, солфеж и теория на музиката, флейта и дирижиране.
Повече: https://www.facebook.com/TaniaNikleva

42876506_2110693252592027_74404813722689
Andi.jpg

Андрей Велков

Андрей Велков е роден на 10.05.1990г. Занимава се с музика от ранна възраст. В момента е студент от класа на проф. Христо Йоцов по джаз ударни инструменти в Националната музикална академия “Панчо Владигеров”. Свири на барабани, перкусии, пиано. Интересите му са насочени към цялото богатство на музиката – джаз, фънк, фолкор от различни краища на земята, класическа музика и др. Участва в различни концерти и музикални събития из страната.

Йордан Рибаров

Роден е на 09.03.1973 в София. Започва да свири на пиано и виолончело от ранна детска възраст. С китара започва да се занимава от 1985 година. Завършва средното си образование в 21 СОУ „Христо Ботев”, висшето в АМТИ (сега НАМТИИ) гр. Пловдив със специалност „Музикална педагогика” профил китара при доцент Стела Митева. Работи като преподавател по китара. Концертира активно като китарист, хоров и солов певец в различни вокални и инструментални състави. През 2003 и 2004 взема участие в курса по барокова музика в Германия при Волфганг Качнер. Понастоящем Йордан Рибаров се дипломира като магистър в СУ „Св. Климент Охридски” специалност „Музикална педагогика”, профил китара, при проф.д-р Панайот Панайотов.

Dani Ribarov.JPG
bottom of page